Inici

instagram     twitter   

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Escola Povill forma part de la xarxa d'escoles de Creixen Educació. Creixen Educació és una cooperativa de segon grau formada per tres cooperatives catalanes: 

                                

Les tres acumulen anys d’experiència al sector de l’ensenyament i de l’educació a Catalunya. Creixen Educació treballa en xarxa amb el conjunt de l’escola cooperativa catalana a través de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, per construir el model educatiu que està demanant la societat.

Creixen Educació es va crear per posar en funcionament un model d’escola amb segell propi, de qualitat i d’avantguarda, per respondre a les necessitats formatives del país. Aposta per crear una xarxa d’escoles referent a Catalunya que aconsegueixi resultats d’èxit a nivell acadèmic i humà, i que reforci el cooperativisme en el sistema educatiu.

Aquests darrers dies d'abril i inicis de maig s'han estat recollint a l'escola aliments per la gent necessitada d'Olesa. 

Amb la campanya, no sols s'obtenen aliments, sinó que també s'ajuda els nens i nenes de l'escola a entendre la necessitat d'un món sol·lidari.

Moltes gràcies a tots!

 

Plataformes d'editorials:

     

 

Eines Google Education, amb la comunitat @escolapovill.net:

A partir de 3r de Primària s'entrega a tots els alumnes el seu correu electrònic de l'escola. Automàticament tenen accés a tots els serveis de Google: Gmail, Drive, Calendar, Youtube,... No tenen accés a Google+ i això fa que es puguin crear les adreces a menors d'edat. A la ESO es fa servir la comunitat de Google Classroom per les activitats online.

 

Sites d'Educació Infantil

 

Sites d'Educació Primària

 

Sites de música