Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

 

Innovació educativa

 

Millorar la formació integral dels alumnes en un món constantment canviant.

 

Projectes singulars

 

7 ciències, Dona’m veu, TIC a l’aTAC, Olesa...

 

Llengües estrangeres

  

Garantim l’èxit en una societat plurilingüe creixent.

 

Convivència

 

Per l'Escola Povill la convinvència és un valor essencial.

El proper dimecres 22 de novembre és Santa Cecília, dia de la música i el celebrarem amb les activitats següents: 

Matí:

Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de la nostra escola que toquen algun instrument faran petites demostracions als alumnes d'infantil, 1r i 2n de primària.

Tarda:

Com cada any, farem un petit concert, obert al públic, en el qual, els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è cantaran cançons. El concert tindrà lloc al pati de l'escola a les 16,30h. Obrirem les portes a les 16:20h perquè entreu a sentir les cançons que us estem preparant. 

Us hi esperem.

El passat dia 31 d'octubre vam viure una Castanyada divertida amb la companyia d'una castanyera molt dansaire i del seu fill Castanyito.

Al matí, els alumnes van fer una gimkana amb moltes activitats de plàstica i jocs relacionats amb aquesta tradició. A la tarda la festa va ser al pati, vam poder menjar les castanyes que havien fet els alumnes de 4t d'ESO i vam poder ballar en companyia dels profes de l'escola.

Si voleu veure el video de la castanyada, feu clic a sota.

 

VIDEO CASTANYADA 17-18

 

 

Com cada curs, els alumnes de 3r d’ESO de la nostra escola realitzen un intercanvi acadèmic i cultural amb alumnes d'Alemanya o Suècia. Enguany, del 12 al 17 de novembre, ens visiten els alumnes de l’escola internacional Internationella Engelska Skolan de Västerås (Suècia), municipi suec, situat a 100 km de la capital Estocolm.
 
D’entre les activitats previstes durant aquesta setmana, hi ha la descoberta d'Olesa mitjançant una cursa d'orientació, la participació amb activitats amb alumnes de 6è de Primària, la visita de diferents parts de Barcelona, la visita guiada de la Sagrada Familia, la visita per la Barcelona romana, un sopar tradicional a l’escola, la passejada per Sitges i una visita al Monestir de Montserrat. Moltes activitats i molta diversió per gaudir de la seva companyia! 
 
Estem segurs que aquesta experiència serà molt profitosa per a tots i que contribuirà a millorar la fluidesa oral en anglès dels nostres alumnes!
 
 

Benvolgudes famílies i tots els qui pugueu llegir el següent:

Amb l'acte que hem organitzat avui, dia 2 d'octubre a les 12h, us volem manifestar que l'escola Povill manté un compromís clar i ferm amb la cultura de pau i el respecte de la lliure expressió de les persones, i per aquest motiu condemenem amb fermesa qualsevol forma de violència, vingui d’on vingui.

És des de les escoles i instituts des d’on treballem plegats cada dia per fer germinar les llavors del respecte, la pau i la convivència que ahir, malauradament, vam trobar a faltar. Per totes aquestes raons, la comunitat educativa hem volgut sumar-nos a un acte al pati en defensa de la no-violència i la cultura de la pau que volem per al nostre món.

L'equip docent de l'escola

Video de l'acte amb alumnes d'infantil i Primària

 

Hola a tothom!

Nens i nenes, pares i mares, i a totes les famílies! Esperem que hagi anat molt bé l'estiu! Que l'hagueu aprofitat, exprimit i gaudit!

A l'Escola Povill tot el professorat ja està treballant intensament per tenir el curs 17/18 a punt! 

El dia 12 de setembre comencen les classes, i us hi esperem a tots!!!

Us deixem a la vostra disposició el Calendari Escolar 17/18.

TOT EL PROFESSORAT DE L'ESCOLA US DESITJA MOLT BON ESTIU!!!!

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents. Tot va començar així...