Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

La nostra escola comença la seva participació en el concurs Apilo XII. Missió: Les Piles al planeta Reciclatge ! El programa consisteix en recollir el més gran nombre de piles i bateries de mòbil i portàtils que puguem abans del 17 de maig.

L’Agència de Residus de Catalunya ha engegat la segona edició de la campanya de foment de la recollida de piles a les escoles ‘Missió Apilo XII’. La campanya s’ha marcat com a objectiu superar les xifres de recollida aconseguides el 2015, quan es van acabar reciclant 66.742 quilos de piles recollides a les escoles, i així es va assolir l’objectiu europeu de reciclar-ne fins a un 45%. A més, la campanya va contribuir a fomentar la conscienciació dels joves, que hi van participar activament.

Són objecte del concurs les piles i acumuladors portàtils. Es consideren piles i acumuladors portàtils qualsevol pila, pila botó, acumulador o bateria que estigui precintat, pugui portar-se amb la mà i no sigui industrial ni d’automoció, com ara les piles botó i estàndard i els acumuladors utilitzats en telèfons mòbils, càmeres de vídeo i eines portàtils. En tot cas, l’origen de les piles i acumuladors portàtils ha de ser domèstic, procedent de les famílies dels alumnes. En cap cas podran procedir d’altres punts generadors de residus de piles. (com pot ser botigues o altres instal·lacions de gestió de residus).

A omplir la nau Apilo XII !!!

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació