Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Com que demà dissabte, dia de Sant Jordi, no serem a l'escola, celebrem avui divendres la Diada amb una colla d'activitats:

Els alumnes d’educació infantil i Cicle inicial prepararan un detallet per les famílies i el·laboraran un mural de St. Jordi al vestíbul. També, gaudiran d’una representació alternativa de la llegenda de St. Jordi, passaran pel photocall i visualitzaran un film ben divertit.

Els alumnes de cicle mitjà i cicle superior, com ja és tradició, aniran a visitar els avis i les àvies de les residències, els regalaran una rosa, els recitaran un poema i cantaran una cançó.

A la tarda cada cicle cantarà la cançó de Sant Jordi treballada a la classe de música amb ball final, al pati de l'escola. 

Per acabar el dia... GRAN XOCOLATADA amb melindros a càrrec de l'AMPA! Moltes gràcies!! Bona diada a tots!

(Podeu veure les fotos en els blocs d'Infantil i Primària).

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació