Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Els alumnes de 3r d'ESO que han participat al llarg de dos cursos en l'intercanvi amb els amics alemanys ja han arribat del seu viatge a Elmshorn (Hamburg, Alemanya).

Del 24 al 29 d'abril els nostres alumnes de 3r d'ESO van estar en aquesta ciutat alemanya convivint amb els alumnes de l'escola Bismarck Schule i amb les seves respectives famílies. Van ser uns dies de molt bona relació entre amics, de comunicació 24h en anglès, de noves experiències, nous menjars, nous costums, ... 

Allà hem deixat un grup d'amics, una escola encantada amb la relació amb els olesans i un director que ens ha demanat continuar el projecte molts més anys!

Bloc del viatge d'intercanvi amb Alemanya de 3r d'ESO

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació