Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Gràcies, Isa per tots aquests anys de dedicació a la nostra escola.

Han estat més de 40 anys compartint moments de tot tipus, però sempre has estat al costat de tots nosaltres i donant estimació, bon humor i molts classes de castellà i matemàtiques a tots els alumnes de Primària de l'escola. 

Avui, el teu darrer dia de feina t'hem fet un homenatge merescut en forma de passadís. Tots hem estat a punt en un moment, perquè estàvem plens d'alegria i il·lusió.  El passadís ha volgut ser la mostra de l'agraïment cap a la teva persona, però sobretot ha estat la conseqüència de quelcom que ja sabíem: que els alumnes t'estimen molt, perquè qui estima els nens i nenes d'una escola, com tu has fet sempre, estima una manera de ser i estar a la vida. I, a més, de premi, la vida li regala el mateix.

 

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents. Tot va començar així...