Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Aquest any la nostra escola ha decidit impulsar un projecte d’intercanvi lingüístic amb una escola de Primària de la ciutat de Londres (Anglaterra, Regne Unit).

L’objectiu principal del projecte és el d’apropar la llengua anglesa a la realitat ben propera dels nostres alumnes i l’eix vertebrador d’aquest girarà entorn a fer un intercanvi cultural que anirà evolucionant al llarg del present curs escolar. Els destinataris seran els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària de la nostra escola. 

El contacte s’establirà majoritàriament a través de les noves tecnologies de la informació i comunicació, sense excloure totalment l’ús del correu ordinari en moments puntuals, i aquestes serviran per poder intercanviar les diferents activitats que es vagin desenvolupant a les sessions en llengua anglesa. De la mateixa manera, i aprofitant que l’alumnat del centre londinense inicià els seus estudis en llengua castellana dos anys enrere, també s’espera que el nostre alumnat pugui rebre correspondència en aquesta llengua. 

El conjunt del professorat es troba molt il·lusionat i amb moltes ganes de portar endavant un projecte que s’espera assoleixi el major dels èxits i que pugui aportar al conjunt del nostre centre una nova forma de motivació envers l’aprenentatge de l’anglès i que faci créixer als nostres alumnes en tots els sentits. 

Perquè pugueu fer un tastet, us deixem el primer vídeo que hem estat preparant aquest dies: https://youtu.be/jAiEZ062PDg

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació