Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

El fred comença a arribar i ja tenim ganes de menjar castanyes!!!

El proper divendres, 28 d'octubre, els alumnes d'Infantil i Primària s'ho passaran molt bé amb la festa de la Castanyada que s'està organitzant a l'escola.

Al matí, faran manualitats relacionades amb aquesta festa popular i gaudiran de representacions de contes dels nois i noies dels cursos més grans de Primària.

A la tarda, gaudirem de la visita de la Castanyera "Zumbada", que ens ensenyarà a ballar unes danses que coneix molt bé per passar el fred i de la tradicional cantada i ballaruca de les cançons típiques de la castanyada. També els alumnes de 4t d'ESO vindran a ajudar a coure i a repartir les castanyes que ens ha comprat l'AMPA. 

Bona castanyada a tots i totes!!

Circular de la castanyada per a Infantil i Primària

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació