Inici

instagram     twitter   

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

El Fonix és un concurs d'anglès interescolar en què poden participar alumnes de qualsevol escola catalana que cursin des de 5è de Primària fins a nivells superiors. El Fonix mesura el nivell d'anglès dels participants a partir de diferents fases en què els alumnes han de realitzar proves escrites i orals amb l'objectiu d'arribar a ser un dels finalistes premiats. Aquest any, el concurs celebra el seu desè aniversari i ha preparat premis d'allò més interessants i variats.

Com sabeu al nostre centre l'aprenentatge de la llengua anglesa forma part dels objectius prioritaris de formació. En aquest sentit, les mestres d'anglès ja han seleccionat els candidats per a la fase territorial que se celebrarà a Barcelona el proper Dissabte 25 de Febrer de 2017. Els desitgem molta sort i esperem que, a banda de qualsevol premi que puguin obtenir, gaudeixin de la meravellosa experiència de participar en un concurs amb nens i nenes de tota Catalunya.

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació