Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

El passat divendres, 14 d'octubre, van venir a la nostra escola els membres d'Equips Directius de 7 escoles concertades de diferents poblacions de Catalunya. També, amb ells li hem de sumar la presència del president de l'Associació de Centres Autònoms de Catalunya, el Sr. Carlos Camí.

L'objectiu era conèixer de primera mà el treball multidisciplinar de l'Equip Psico-Sòcio-Pedagògic del nostre centre, així com el projecte engegat fa dos cursos en l'assignatura de matemàtiques, mitjançant el qual fem que aquesta assignatura sigui vivencial, divertida i pràctica per als nostres alumnes.

La trobada va ser tot un èxit. Aquí us deixem alguns dels escrits que els assistents ens van trametre per correu electrònic després de la trobada, els quals ens omplen d'alegria i orgull:


- Només volia compartir unes paraules per agrair l'acollida que ens van dispensar l'equip de l'Escola Povill el passat divendres. I per felicitar-los pel seu projecte. Compten  la força d'un equip potent i implicat, i amb el cor de persones que estimen el que fan. Per tant, malgrat la feina enorme que estan fent i que els hi espera, se'n sortiran! I tant! Gràcies per compartir-ho amb nosaltres. (César Sánchez- Director Escola El Casal, Castellar del Vallès)

- M’uneixo a les paraules del César. Gràcies un cop més per la interessant jornada de divendres i enhorabona pel projecte educatiu de l’Escola Povill (...)  (Iban ventura- Director Escola Monlau, Barcelona)

- Jo també em vull afegir a les felicitacions a l'Equip Directiu i al fantàstic equip de persones que hi treballen. Gràcies per compartir tantes bones idees. Ens heu posat el llistó molt alt :) (Stéphane García - Escola Santo Ángel, Gavà)

- Realment va ser un goig poder compartir el matí del divendres amb un equip de gent, la gent de la teva escola, tan implicada i il·lusionada amb un projecte tan PROFESSIONAL, treballat i implementat. També va ser molt enriquidor els comentaris i aportacions de tothom. El viatge de tornada va ser ple de idees i maneres de fer tot el que ens vau mostrar. (Miguel Dionis- Director Col·legi Viaró, Sant Cugat) 

- Penso que estan fent una gran feina amb els nens i nenes d’allà. A més el fet de transmetre’ns tant bones experiències que els han costat tant a ells és molt d’agrair. A tot l’equip PSP i tot l’equip matemàtic.També els agrairia l’alegria per la feina que transmeten. Donen ganes de treballar molt i bé només de recordar aquella reunió. (Pere López.Cap d'Estudis Col·legi Viaró, Sant Cugat)

- M'uneixo a les felicitacions i als agraïments dels meus companys (Xavier Camí- Stucom, Barcelona)

- US VULL FELICITAR EN NOM DE L’ENTITAT QUE PRESIDEIXO, ACAE, I EN NOM PROPI, PER LA MAGNÍFICA REUNIÓ QUE VÀREM CELEBRAR A LA VOSTRA ESCOLA. TROBADES AIXÍ CONFIRMEN QUE EL GRUP QUE HEM FORMAT ÉS UN ENCERT, I QUE VOSALTRES REPRESENTEU ALS VOSTRES PARES I AVIS, PERÒ ALHORA LA VOSTRA PREPARACIÓ I ENTUSIASME GARANTEIXEN UN FUTUR ESPLÈNDID PER A LES ESCOLES ASSOCIADES!

GRÀCIES I ENDAVANT! (Carlos Camí - President Associació de Centres Autònoms de Catalunya)

 

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació