Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Aquest any estrenem concurs de Postals de Nadal. Tots els alumnes i i les alumnes de l'ESO estan convidats a participar del disseny de la postal que l'escola envia a les famílies i amics. 

Es pot fer servir qualsevol tipus de tècnica (retolador, llapis de fusta, ceres, collage,…), també es pot dissenyar digitalment (fotos, fotomontatge, etc.) tot i que no podran ser animades. També es poden combinar les dues tècniques. També és important que tingueu en compte que ha d'aparèixer la frase: Bones Festes!

La data màxima per presentar les obres serà el dimarts 8 de desembre de 2015 i el guanyador es farà públic el dijous 10 de desembre.

Us animem a tots a participar!!!! Podeu consultar les bases del concurs aquí.

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació