Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Ja coneixem els guanyadors del 1r Concurs de Postals de Nadal de la ESO. Amb quasi 40 postals presentades amb diferents tècniques artístiques com la pintura, la fotografia, el collage, el concurs s'ha considerat un èxit.

El 1r premi ha sigut per l'alumna de 4t d'ESO, Judith Buenavista, que ha presentat una postal dibuixada a mà on es veu un infant deixant anar un colom blanc.

El 2n premi l'ha guanyat l'alumne de 2n d'ESO, Marc Centelles, que ha presentat una postal fet a base de pintura representant un arbre de Nadal.

I el 3r premi ha sigut per l'alumna de 3r d'ESO, Aitana Laraña, que digitalment ha creat un arbre de Nadal a base de paraules i de frases de felicitació.

La postal guanyadora del concurs és la postal oficial que s'enviarà a totes les famílies, amics i institucions de part de l'Escola Povill.

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació