Inici

instagram     twitter   

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Tal i com ja us hem informat per correu, al llarg d'aquests dies us anirem enviant reptes.

La manera de fer-ho ja està clara, però per a aquelles famílies que no tingueu Instagram, us anirem posant els reptes aquí, a la pàgina web de l'escola. Podeu enviar el video o la imatge al correu de l'escola. No es publicarà però, per suposat que us felicitarem!!!

1r repte: PENJAR AL BALCÓ DE CASA UN RÈTOL O LLENÇOL El Joan, director de l'escola, us anima a donar missatges d'ànim o que motivin a l’hora d’aturar el COVID19 i donar suport, d'aquesta manera, a qui vulgueu.

2n repte: BALLA EN PIJAMA. L'Ana, mestra de música i la Núria, mestra d'anglès, us diran com fer aquest repte d'avui

3r repte: T'ATREVEIXES A FER UNA CABANA? La Sílvia ens posa el repte de fer una foto de la cabana que hagueu fet a casa. Qui serà un bon constructor o constructora de cabanes?

4t repte: FEU TITELLES I REPRESENTEU UN CONTE El Raül, monitor de menjador, us posa un repte nou. Feu titelles amb els materials o joguines que tingueu i representeu un conte. Difícil. però no impossible. 

5è repte: PINTEU-VOS LES MANS I INTERPRETEU LA MÚSICA QUE VULGUEU. Un director d'orquestra conegut de la Dúnia ens posa aquest repte per aconseguir entre tots fer una orquestra ben divertida!! 

6è repte: MOU-TE! ENSENYA'NS DE QUINA MANERA FAS EXERCICI A CASA. Els profes d'educació física ens posen exemples d'exercicis que podem fer a casa. Ens ensenyeu de quina manera ho feu vosaltres? Recordeu que teniu el Sites de l'escola on hi ha moooolts exemples: ioga, dance, taules d'exercicis, etc. 

7è repte: ENS ENSENYES A QUINS JOCS DE TAULA JUGUEU A CASA? El Manel, profe de plàstica a l'ESO ens posa com a repte jugar a jocs de taula i que ens expliqueu amb 10 segons el joc que us agrada més per jugar en família.   

repte: HEU DE FER UNA RECEPTA DE CUINA BEN ORIGINAL! L'Eva, acompanyada de l'Helena, ens proposa fer una recepta que, a part de ser ben bona, sigui molt original i divertida. Ens ensenyeu què sabeu fer vosaltres? 

 repte: FEU UN MÒBIL AMB VAIXELLS QUE TINGUIN MISSATGES! La Maria i la Marina ens proposen un repte per navegar ben lluny. Sereu capaços i capaces de fer un bonic mòbil amb vaixells de paper? 

 

10è repte i últim del trimestre: COMENCEU A FER UN DIARI DE GRATITUD La Sònia, psicòloga de l'escola, ens dóna la idea de fer un diari on hi haurem d'escriure, no sols el que fem en el nostre dia a dia, sinó on reflexionem i deixem constància de la nostra gratitud a qui considerem necessari.  

 

(Segueix-ho al nostre Instagram!)

 

Des del Departament d'Educació s'ha ordenat el tancament de les escoles a Catalunya des del divendres 13 de març, amb una durada d'almenys 14 dies.

Com us hem comentat per correu, des de l'Escola us anirem informant en tot moment de les novetats en referència a aquest tema.  Estigueu pendents de les comunicacions generals que rebreu durant aquests dies.

En quant al procés de preinscripció, les dates no varien. En quant tinguem més informació us detallarem el procés a seguir. Tanmateix, pel que sembla a hores d'ara, es podrà presentar presencialment, evitant aglomeracions, i també telemàticament.

Per qualsevol dubte, l'escola manté els seus canals de comunicació oberts i, com sempre, responent les vostres qüestions en el temps més breu possible.

Ens veiem molt aviat i amb molt bona salut!!!

La Direcció

Famílies, alumnes, docents de l'escola, potenciem la FORM entre tots!

La FORM és la Fracció Orgànica dels Residus Municipals fonamentalment constituïda per restes de menjar i de preparació del menjar i restes vegetals de mida petita que poden ser recollides selectivament i susceptibles de degradar-se biològicament.

Els nens i nenes de l'escola surten avui amb un paquet de bosses per als residus orgànics i amb la il·lusió i les ganes de reclicar correctament a casa. Fomentem-ho entre tots! 

Més informació

US CONVIDEM A PASSAR UNA ESTONA AMB NOSALTRES

I SORPRENDRE-US DEL QUE SOM I DEL QUE FEM

 

 

 

 

 

 

 

 

El dia 30 de gener hem celebrat a l'escola el dia internacional de la no-violència i la pau.

Alumnes i docents hem commemorat aquest dia amb una jornada plena de tallers i dinàmiques de reflexió per la convivència.

RECULL DE VIDEOS DEL DIA DE LA PAU

 

 

 

 

 

 

 

Iniciem la campanya de recollida d'aliments, que organitza l'entitat VOLUNTARIAT VICENCIÀ d'Olesa (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i l'associació de caritat de Sant Vicenç de Paül, per a recollir aliments per a les famílies necessitades del nostre municipi.

Si hi voleu col·laborar, teniu fins al dimarts 19 d'aquest mes de novembre per a portar els següents aliments (aquest any la novetat és que es concreten uns aliments per classe): 

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

 

Subcategories

The latest news from the Joomla! Team

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació