Inici

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

 

La previsió per a la preinscripció escolar per al proper 2018/19 és la següent:

Preinscripció P3, P4, P5, Primària i ESO: del 29 de març al 9 d'abril de 2019

Demaneu ara una visita personalitzada.

 

Tot l'equip docent i no docent de l'escola

desitgem

que passeu unes bones festes de Nadal

i que tingueu un gran 2019!

 

Aquest any, la 27a edició de La Marató de TV3, estarà dedicada al càncer. Desplegarà la seva capacitat de sensibilització i mobilització social en benefici de la recerca i, dins de la promoció social prèvia a la Marató.

A l’escola s’impartiran xerrades per professionals de la salut, a tots els cursos de l’ESO, amb l’objectiu de donar a conèixer el tema que es tractarà a La Marató i despertar l’esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies. Aquestes xerrades es faran el dijous 13 de desembre. També participarem al concurs “PINTA LA MARATÓ”, amb l’objectiu de fomentar la solidaritat i el coneixement dels joves sobre el càncer.

En aquesta ocasió, una part del que es reculli en la organització del Festival de Nadal es destinarà a aquesta finalitat.

Quantitat aportada: 1.200 

 

Amb la incorporació a Creixen Educació, l'Escola Povill aposta per una organització sense ànim de lucre i amb la cooperació com a model d’organització, reforçant la qualitat educativa i la innovació com a eixos principals i buscant sinèrgies amb la resta d’escoles Creixen. Alhora entronca amb els trets d’identitat de Creixen Educació: personalitzada, compromesa, responsable, cooperativa, innovadora, ciència, projecte lingüístic, saludable i escola oberta.

Creixen Educació és una cooperativa de segon grau formada per tres cooperatives catalanes: Escola Sant GervasiSuara i Abacus. Les tres acumulen anys d’experiència al sector de l’ensenyament i de l’educació a Catalunya. Creixen Educació treballa en xarxa amb el conjunt de l’escola cooperativa catalana a través de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, per construir el model educatiu que està demanant la societat.

Creixen Educació es va crear per posar en funcionament un model d’escola amb segell propi, de qualitat i d’avantguarda, per respondre a les necessitats formatives del país. Aposta per crear una xarxa d’escoles referent a Catalunya que aconsegueixi resultats d’èxit a nivell acadèmic i humà, i que reforci el cooperativisme en el sistema educatiu.

Amb la incorporació de l'Escola Povill, la xarxa d’escoles de Creixen Educació es consolida amb tres centres: juntament amb l’escola Goar de Viladecans (Baix Llobregat) i l’escola Cultura Pràctica de Terrassa (Vallès Occidental) sumen un total de 6 línies, que apleguen més de 2.000 alumnes i més de 200 professionals.

 

Iniciem una gran setmana en companyia dels amics alemanys de l'escola d'Elmshorn, al nord d'Hamburg. Diumenge, 11 de novembre vam anar a l'aeroport del Prat, amb una gran pancarta, per rebre aquests alumnes, els quals es quedaran una setmana a casa de les famílies de 3r d'ESO.

Durant aquesta setmana visitaran, Sitges, la Sagrada família i diversos punts d'interès de la capital catalana. També aniran a passar el dia a un bosc vertical, amb ponts penjants i tirolines. Finalment s'acomiadaran de la millor manera, amb una visita a Montserrat.

Serà una gran experiència per tal que tots aprenguin molt anglès i facin moltes amistats. Nosaltres, al mes de Març, els visitarem a Alemanya. 

 

Tal com anem fent des de fa set cursos, aquests dies, els alumnes de primària han començat una unitat didàctica sobre esport adaptat. Durant tot aquest període parlaran, observaran i experimentaran com viuen l’esport les persones amb discapacitat, com les que no poden caminar o les que no hi poden veure.

 

Els objectius principals que volem treballar són:

1- Sensibilització i empatia envers les persones que tenen alguna discapacitat.

2- Valorar la diversitat entre les persones. Tots tenim capacitats i hem de valorar les coses positives que tenim, amb capacitat per resoldre els problemes.

3- Pensar en els altres i fomentar una actitud en els alumnes de millora del món i societat en la qual vivim.

4- Conèixer alguns esports adaptats i fomentar el companyerisme i el respecte a les normes de joc.

 

Subcategories

The latest news from the Joomla! Team

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació