Inici

instagram     twitter   

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Aquest any, la 27a edició de La Marató de TV3, estarà dedicada al càncer. Desplegarà la seva capacitat de sensibilització i mobilització social en benefici de la recerca i, dins de la promoció social prèvia a la Marató.

A l’escola s’impartiran xerrades per professionals de la salut, a tots els cursos de l’ESO, amb l’objectiu de donar a conèixer el tema que es tractarà a La Marató i despertar l’esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies. Aquestes xerrades es faran el dijous 13 de desembre. També participarem al concurs “PINTA LA MARATÓ”, amb l’objectiu de fomentar la solidaritat i el coneixement dels joves sobre el càncer.

En aquesta ocasió, una part del que es reculli en la organització del Festival de Nadal es destinarà a aquesta finalitat.

Quantitat aportada: 1.200 

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació