Inici

instagram     twitter   

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

El projecte Erasmus+ de l’escola Povill “Verbal Interacion” ha estat escollit per l’Agència Nacional Sueca com a exemple de bones pràctiques per a l’internacionalització de l’escola. 

L’Escola Povill des de fa alguns anys, fomenta l’aprenentatge de llengües estrangeres entre els membres de la seva comunitat educativa (alumnes i professors) i organitza diferents esdeveniments per tal de normalitzar l´ús de la llengua estrangera anglesa en diversos projectes.

 Aquest nou projecte, anomenat “Verbal Interaction”, s’ha gestat des del departament de llengües estrangeres de secundària però hi haurà també diferents actuacions des de l’etapa de primària. Es tracta d’un projecte que potencia mètodes i activitats innovadores en l’àmbit de les llengües estrangeres a fi de millorar el llenguatge i l’expressió oral dins i fora de les aules. Per això, junt amb l’escola internacional sueca Internationella Engelska Skolan de Vasteras (Suècia), comencen aquest nou projecte que durarà 2 anys i on es realitzaran diferents d’activitats simultàniament o cooperativament a totes dues escoles.

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació