Inici

instagram     twitter   

  • Educació Infantil

    Educació Infantil

  • Educació Primària

    Educació Primària

  • Educació Secundària

    Educació Secundària

Tal i com ja us hem informat per correu, al llarg d'aquests dies us anirem enviant reptes.

La manera de fer-ho ja està clara, però per a aquelles famílies que no tingueu Instagram, us anirem posant els reptes aquí, a la pàgina web de l'escola. Podeu enviar el video o la imatge al correu de l'escola. No es publicarà però, per suposat que us felicitarem!!!

1r repte: PENJAR AL BALCÓ DE CASA UN RÈTOL O LLENÇOL El Joan, director de l'escola, us anima a donar missatges d'ànim o que motivin a l’hora d’aturar el COVID19 i donar suport, d'aquesta manera, a qui vulgueu.

2n repte: BALLA EN PIJAMA. L'Ana, mestra de música i la Núria, mestra d'anglès, us diran com fer aquest repte d'avui

3r repte: T'ATREVEIXES A FER UNA CABANA? La Sílvia ens posa el repte de fer una foto de la cabana que hagueu fet a casa. Qui serà un bon constructor o constructora de cabanes?

4t repte: FEU TITELLES I REPRESENTEU UN CONTE El Raül, monitor de menjador, us posa un repte nou. Feu titelles amb els materials o joguines que tingueu i representeu un conte. Difícil. però no impossible. 

5è repte: PINTEU-VOS LES MANS I INTERPRETEU LA MÚSICA QUE VULGUEU. Un director d'orquestra conegut de la Dúnia ens posa aquest repte per aconseguir entre tots fer una orquestra ben divertida!! 

6è repte: MOU-TE! ENSENYA'NS DE QUINA MANERA FAS EXERCICI A CASA. Els profes d'educació física ens posen exemples d'exercicis que podem fer a casa. Ens ensenyeu de quina manera ho feu vosaltres? Recordeu que teniu el Sites de l'escola on hi ha moooolts exemples: ioga, dance, taules d'exercicis, etc. 

7è repte: ENS ENSENYES A QUINS JOCS DE TAULA JUGUEU A CASA? El Manel, profe de plàstica a l'ESO ens posa com a repte jugar a jocs de taula i que ens expliqueu amb 10 segons el joc que us agrada més per jugar en família.   

repte: HEU DE FER UNA RECEPTA DE CUINA BEN ORIGINAL! L'Eva, acompanyada de l'Helena, ens proposa fer una recepta que, a part de ser ben bona, sigui molt original i divertida. Ens ensenyeu què sabeu fer vosaltres? 

 repte: FEU UN MÒBIL AMB VAIXELLS QUE TINGUIN MISSATGES! La Maria i la Marina ens proposen un repte per navegar ben lluny. Sereu capaços i capaces de fer un bonic mòbil amb vaixells de paper? 

10è repte i últim del trimestre: COMENCEU A FER UN DIARI DE GRATITUD La Sònia, psicòloga de l'escola, ens dóna la idea de fer un diari on hi haurem d'escriure, no sols el que fem en el nostre dia a dia, sinó on reflexionem i deixem constància de la nostra gratitud a qui considerem necessari.  

Segueix-ho al nostre Instagram! - FENT CLIC AQUÍ!