Educació Infantil

 

Innovació educativa

 

Millorar la formació integral dels alumnes en un món constantment canviant.

Projectes singulars

 

7 ciències, Dona’m veu, TIC a l’aTAC, Olesa...

 

Llengües estrangeres

  

Garantim l’èxit en una societat plurilingüe creixent.

 

Convivència

 

Per l'Escola Povill la convivència és un valor essencial.

Dimecres, 14 de febrer, els alumnes de 2n i 3r de Primària van gaudir d’una sessió de Storytelling conduïda per la Helen, membre de l’editorial Oxford University Press. 

En primer lloc, els alumnes de segon s’han endinsat en el misteriós conte The Shoemaker and the Elves (El sabater i els fullets) on han pogut posar-se a la pell d’un sabater, dels fullets, de l’esposa del sabater o d’una família del poble, entre d’altres. Seguidament, els alumnes de tercer han participat en la història de l’Aladdin, sent ells mateixos els protagonistes del conte: el geni, l’Aladdin, la princesa o el rei. 

Des de l'escola volem fomentar l'ús escrit i parlat de la llengua anglesa per tal que a Primària ja se n'adonin de la importància que té avui dia aquest idioma. 

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació