Creixen Educació

instagram     twitter   

Un any més celebrem a l'escola la diada més bonica de les que es fan i es desfan. 

Una diada que estarà plena de poesia, amor cap als nostres avis d'Olesa, teatre, manualitats balls i que acabarà amb una gran xocolatada!

Podeu veure les fotos de la diada a la intranet de l'escola.

Bon sant Jordi a tots i totes!!! 

El projecte de les Taules Autorentables de les estudiants Nuria Cossín i Sandra Rubio ha quedat en segona posició al 9È CONCURS D'INICIATIVES EMPRESARIALS on s'havien presentat més de 40 projectes. Us convidem a veure el projecte a la pàgina web que es va realizar per la ocasió: Taules Autorentables

Després de formar-nos en educació emocional i en la aplicació de les intel·ligències múltiples, el professorat d'Infantil, Primària i ESO ha iniciat un curs sobre neuroeducació. En Pablo Muñoz, director i organitzador del Congrés EduMindUp, de neurociència aplicada a l'aula és la persona que organitza aquesta formació.

La neuroeducació és la nova visió de l'ensenyament que es basa en aportar estratègies centrades en el funcionament del cervell humà. Pretén fer més ric el procés d'ensenyament a les aules, ja que aprofita els coneixement que tenim en l'actualitat del funcionament del cervell per a educar millor als alumnes.

Potenciar l'aprenentatge emocional, ensenyar amb diferents estils i per diferents vies, potenciar la utilitat dels aprenentatges, ... són algunes de les aplicacions directes de la neurociència. 

Els docents de l'Escola Povill hi creiem fermament!! 

 

 

 

La classe de l'optativa Emprenedoria de 4t d'ESO ha participat al 9è concurs d'iniciatives empresarials dins la categoria d'Idea de negoci jove. S'han presentat 5 projectes. Avui la professora Neus Serra ha anat a Olesa Ràdio a parlar del projecte. Demà es realitza l'entrega de premis! Molta sort!!!

El programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” convoca el 9è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord i els alumnes d'Emprenedoria de 4t d'ESO de l'Escola Povill han presentat un total de 5 projectes diferents: Cines Resor & Kids, Taules autorentables, EdleBoosting, TalentoSOS i PintorBot.

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, han posat en marxa la convocatòria del “9è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord”, que té l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves d’aquests ajuntaments.