Associació esportiva escolar

instagram     twitter   

QUÈ FEM?

Al web de l'Associació Esportiva Escolar podreu trobar totes les activitats que es porten a terme aquest any. També hi trobareu els horaris i una secció de preguntes més freqüents. Visiteu-lo!

 

 

QUI SOM?

Des de l’Associació Esportiva Escolar formem part del Pla Català de l’Esport a l’Escola i treballem per promoure la pràctica esportiva. L'objectiu és fomentar-la des d'una vessant lúdica i amb valors.

Així, doncs, el nostre projecte esportiu es fonamenta principalment en dos pilars:

 

VALORS

Com diu Stephen R. Covehy en el llibre Els set hàbits de la gent altament efectiva: “Sembra un pensament, recull una acció, sembra una acció, recull un hàbit. Sembra un hàbit, recull un caràcter; sembra un caràcter, recull un destí”.

L’esport, com a qualsevol activitat a la vida, pot transmetre valors desitjables o no desitjables. La mera pràctica esportiva no garanteix i potencia uns valors correctes.

Tant si és un esport individual com de grup es generen uns valors d’actitud i un hàbit esportiu que acompanyen als vostres fills tota la vida, i això pot ser molt beneficiós.

L’escola és un agent social clau i a través de l’esport ens permet fomentar el treball en equip, respecte a les diferències, l’esforç necessari per aconseguir els objectius, convivència amb els altres i capacitat de superació.

 

PRÀCTICA ESPORTIVA - QUÈ ÉS GUANYAR?

Practicar esport des de ben petit els hi aporta un bon estat de forma, però nosaltes a més a més ens marquem com objectiu fomentar una pràctica el més cooperativa possible.

Un dels aspectes importants en aquestes edats és fer veure al nen que hi ha coses més importants que guanyar.
Passar-s’ho bé és el més important a l’hora de practicar esport entre nens. Intentem oferir una pràctica esportiva on tothom surti guanyador.

Per aquest motiu procurem participar en trobades que segueixin aquesta premisa i no es basin únicament en un model competitiu.

 

L'Escola Povill

L'estiu de 1932 Joan Povill i Adserà arribà a un tracte amb Josep Coromines, propietari d'una petita escola formada per una cinquantena d'alumnes, per adquirir el centre per 4000 pessetes. Joan Povill li va entregar 2000 pessetes en efectiu, que li va deixar la família de la seva muller i es va comprometre a pagar-li les dues mil restants durant els dos anys següents.

El desembre de 2018, Escola Povill s'incorpora a la xarxa d'escoles de Creixen Educació.

VÍDEO: Creixen | Sumant futur des de l'educació